27 Ocak 2016 Çarşamba

BATMAN'DA TAŞERONA KARŞI ONBİNLERCE İMZA TOPLANDI



DİSK-Genel-İş Genel merkezi tarafından "Taşeronluk sistemi kaldırılsın! Tüm Taşeron işçilere kadro verilsin" sloganıyla başlatılan imza kampanyasında Batman'da onbinlerce imza toplandı.



DİSK-Genel-İş Batman Şubesi tarafından 7 ayrı noktaya kurulan imza stantlarında toplanan imzalar sendika genel merkezine gönderildi.
İmza kampanyası İle ilgili bir basın açıklaması yapan Disk Genel-İş Batman Şube Eş Başkanları Ferhat Ataca ve Narin Erol, 25 bin imza topladıklarını belirterek, " 9-16 Aralık tarihleri arasında başlattığımız imza kampanyamıza yoğun destek aldık. Batman halkı ve İşçilerin taşeronluk sistemine karşı sesini Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na topladığımız imzalarla duyuracağız. TBMM de yer alan bütün siyasi partiler taşeron işçilerin kadroya alınacağına dair vaatlerde bulunmuştur. Oluşan bu mutabakata uygun olarak asıl iş- yardımcı iş ayrımı yapılmaksızın kamuda, şirketler aracılığı ile çalıştırılan tüm taşeron işçilere kadro verilmesi için gereğinin yapılması gerekiyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder